Het product NatureLook

NatureLook is een oppervlaktebehandeling welke handmatig in diverse lagen op een product wordt aangebracht. Deze laag wordt afgewerkt met een vloeistofdichte coating in diverse structuren en kleuren. De techniek NatureLook is te verwerken in uw badkamer, douche, toilet, keuken, wanden, kasten en interieur. Uw wastafel in NatureLook, aanrechtblad of wasbak. Vrijwel alles is mogelijk. Ook zeer geschikt voor op uw vloer.

De regie van dit bedrijf is in handen van Ruud en Roel van der Looy. Beide ruim 20 jaar ervaring in het stukadoorsvak. NatureLook is een onderdeel van Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy BV.

De kenmerken van NatureLook zijn:
- Sterk- en krasvast
- Diverse structuren
- In iedere kleur
- Op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen (dus ook over uw tegels heen aan te brengen)
- Naadloos
- Vloeistofdicht
- Makkelijk in onderhoud
- In alle vormen toepasbaar
- Eigen productie met snelle levertijden
- Ambachtelijk handwerk.

Hieronder meer informatie over het product NatureLook, de eigenschappen, toepassing, aanlevering, uitvoering en onderhoud.

Het product NatureLook

NatureLook is een uniek en hoogwaardig product voor creatieve toepassingen op interieur gebied. NatureLook is een oppervlakteafwerking die interieurproducten een unieke uitstraling geven. Het product is samengesteld op basis van hydraulische kalk in combinatie met fijngemalen marmer gesteente als toevoeging. Hier worden speciaal geselecteerde hulpstoffen en pigmenten aan toegevoegd. Door deze combinatie en toevoegingen zijn diverse structuren mogelijk en is NatureLook in meer dan 300 kleuren te leveren. NatureLook heeft een rijke eigentijdse uitstraling.

Eigenschappen

NatureLook is een product op kalkbasis en toepasbaar voor vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen etc. Het product is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig in het onderhoud. NatureLook is verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren. Op aanvraag kunnen ook speciale effecten gerealiseerd worden.

Toepassing

NatureLook is toepasbaar op elke stabiele ondergrond. Zowel op hout, verlijmde plaat, composiet materiaal en metaal. Onze technische afdeling ondersteunt u graag met advies over de juiste toepassing van materialen en het beste resultaat.

Aanlevering

Ondergronden behoren droog, vast, schoon en stofvrij te zijn voor aanlevering. Vetaanslag, lijmresten en andere verontreinigingen dienen volledig verwijdert te zijn met een daarvoor bestemde cleaner. De primer wordt door NatureLook aangebracht.

Uitvoering

Aanbrengen van de NatureLook oppervlakteafwerking vraagt om geoefend vakmanschap. NatureLook wordt handmatig aangebracht. Hierdoor varieert het in structuur met oneffenheden en lichte spaanslagen. NatureLook wordt altijd in 2 lagen aangebracht, de eerste laag is voor de handtekening en is bepalend voor de uiteindelijk uitstraling. Na voldoende droging wordt de tweede laag aangebracht om een egaal oppervlak te krijgen. Na volledig uitharden wordt een transparante beschermlaag aangebracht. Ondeskundig aanbrengen van de NatureLook oppervlakteafwerking kan leiden tot vochtnaden, blaasvorming, scheurvorming en materiaalverspilling.

Onderhoud

Oppervlaktes die behandeld zijn met NatureLook zijn eenvoudig te onderhouden. Uw afnemers kunnen in principe volstaan met een standaard (chloorvrij) reinigingsmiddel, verkrijgbaar in de meeste supermarkten. Gebruik het volgens de voorschriften van de leverancier en neem het oppervlakte eenvoudig met een doek af. Gebruik vooral geen schuursponsje of schuurmiddelen.